Cykelbutik i 9293 Kongerslev

9293 Kongerslev

Liste over cykelbutikker der leverer i Kongerslev

Online

Du kan blandt andet købe El cykler

Vi vil gerne gøre dig opmærksom på de forhandlere, som tilbyder levering af cykler og tilbehør til 9293 Kongerslev. Herved kan du se hvor mange penge du kan spare på cykler og udstyr, når du er bosat i Kongerslev. Så kan du få meget mere for pengene og nyde cykelturen endnu mere.

Cykelforhandlere med levering til Kongerslev

Du er bosat i 9293 Kongerslev, du vil gerne spare penge til udstyr til dig og din cykel, og det skal du selvfølgelig også. Cykelhjelme, dæk, cykelcomputere og barnestole er kun nogle udpluk af, hvad du kan finde på nettet. Du vil også sagtens kunne finde andre former for reservedele til din cykel, som leveres til 9293 Kongerslev.

Så derfor har du den gyldne mulighed for at handle online, med levering til Kongerslev til de bedste priser på cykler og udstyr. Vejen er utrolig nem. Du skal bare tænde for din digitale endhed. Da der er et unikt udvalg at forhandlere som levere til 9293 Kongerslev.

Cykelforhandlere online 9293 Kongerslev – Kvalitets cykler og udstyr

Går du med et ønske om at købe cykel eller udstyr dertil i 9293 Kongerslev, så har du nu den oplagte chance for at gøre det. Du kan nemlig finde din cykelforhandler med få klik. Finder du den ønskede cykelforhandler, vil du kunne se om de levere til Kongerslev, derudover vil du sikkert kunne se overraskende gode tilbud og formidable priser.

Bestiller du din cykel eller udstyr online, vil du for det meste selv skulle angive, om leveringen er til en pakkeshop, privatadresse eller erhvervsadresse i 9293 Kongerslev. Der er ingen tvivl om at din cykelforhandler er online og tilbyder levering til Kongerslev. Så derfor kan du lave bestillinger døgnet rundt. Udover at du sikkert kan få leveret helt til døren i 9293 Kongerslev, så vil det også efterlade flere penge på kontoen. Er du en opmærksom tilbudsjæger, så er det her din helt klare mulighed for at spare masser af penge.

Fakta om Kongerslev

Kongerslev er en by i Himmerland med 1.318 indbyggere (2023), beliggende i Aalborg Kommune i Region Nordjylland. Byen ligger 2 km syd for Nørre Kongerslev, 23 km nord for Hadsund og 27 km sydøst for Aalborg. Kongerslev er en del af Sønder Kongerslev Sogn, og byens kirke, Sønder Kongerslev Kirke, er kendt for sit ottekantede tårn med pyramideagtigt tag og blev opført i år 1550.

Omegnen

 • Lille Vildmose: Ca. 5 km øst for Kongerslev strækker den 55 km² store mose sig langs Kattegat. Den sydlige del af mosen har status af nationalpark og er hjemsted for vildtlevende dyr som vildsvin, kronhjorte og elge.
 • Lindenborg Gods: 7 km vest for byen, bygget i 1583.
 • Kongstedlund: En herregård 3 km sydøst for byen, opført i 1592 med en vestfløj i renæssancestil.

Faciliteter

 • Kongerslev Skole: Med 249 elever fordelt på 0.-9. klassetrin og en tilknyttet SFO.
 • Kongerslev Idrætscenter: Benyttes af Kongerslev Idrætsforening til fodbold og håndbold samt af Mou og Omegns Skytteforening til skydning.
 • Kongerslev Kro: Opført i 1936.
 • SuperBrugs: Byens supermarked.

Etymologi

Navnet Kongerslev stammer fra det olddanske “konung”, som betyder “konge”, mens “lev” betyder “arvegods”.

Historie

 • Kongerslev Hede: Et bakkeområde sydvest for byen med seks gravhøje.
 • Store Monshøj: En langdysse ca. 1 km vest for byen.
 • I 1682 bestod landsbyen af 22 gårde og 6 huse uden jord.

Jernbanen

Kongerslev havde en station på Aalborg-Hadsund Jernbane fra 1900 til 1969. Under krigen kørte godstog i døgndrift med tørv fra Vildmosen til Aalborgs energiforsyning.

Erhvervsliv

 • Pindstrup Mosebrug: Har en afdeling i Kongerslev.
 • Kongerslev Kalk: En stor producent af jordbrugskalk og andre råstofprodukter.

Kongerslev er en by med en rig historie og et aktivt lokalsamfund, omgivet af smuk natur og kulturelle seværdigheder.

Levering til Kongerslev

Andre byer i nærheden